Columns

Denken in mogelijkheden

Denken in mogelijkheden ‘Never waste a good crisis’, is een bekende uitspraak van Winston Churchill. De Britse (oud)staatsman gaf hiermee aan, dat de Verenigde… Lees verder »

Plannen en focussen

Het wordt weer zweten de komende tijd voor de leerlingen die in mei examen moeten gaan doen! De één zal het examen met meer… Lees verder »

Succesvol studeren = Reflecteren

Tijdens één van de gesprekken met mijn studenten hadden we het samen over het terugkijken op het verloop van een gemaakt tentamen. Vrij snel… Lees verder »

“Corona-achterstand opgelopen”?

De scholen zijn inmiddels weer begonnen en iedereen is weer met hernieuwde energie aan het werk gegaan. Natuurlijk zijn we de lock-down van het… Lees verder »

Back on track!?

Je herkent deze situatie misschien wel?? Je vader en moeder hebben op Magister je cijferlijst van het 1e semester bekeken en zeggen tegen je:… Lees verder »

Studiegedrag veranderen

Wat een rare tijd is het voor jullie als leerlingen en studenten! Natuurlijk is het voor iedereen een tijd van onverwachte wendingen, afspraken en… Lees verder »

Niemand is te ‘oud’ om te leren!!

Deze uitspraak zal iedereen beamen… Aan het einde van de Brain Awareness Week (11 maart- 19 maart) wil ik u graag iets meer vertellen… Lees verder »